Toiminta markkina-alueella

Liikkuminen, jätehuolto, kuulutukset ym.

Myyntipaikan pystytys:

Jokainen myyjä vastaa itse myyntipaikkansa pystytyksestä. Rakenteet eivät saa ylittää myyntiruudun rajoja. Järjestäjillä on oikeus tarkastaa myyntipaikat ja määrätä suoritettavaksi tarpeelliseksi katsomansa muutokset. Markkinoille tulevien on ilmoittauduttava markkinatoimistoon. Myyntipaikan ennakkoon varannut voi aloittaa myyntiruudun käytön jo perjantaina 28.8. klo 18.00 alkaen.

Kauppiaitten ajoneuvojen paikoitus:

Autojen ajaminen markkina-alueelle on sallittua vain pysty-tystä varten lauantaina klo 8.30 asti ja purkua varten sunnuntaina klo 16.00 alkaen. Muina aikoina auton tuonti alueelle ilman järjestäjien lupaa on ehdottomasti kielletty. Kauppias- pysäköintiä varten on varattu erilliset tilat. Autoja ei saa jättää markkina-aikana viereisen S-Marketin eikä Tokmannin paikoitusalueelle.

Jätehuolto:

Torialueella on runsaasti kauppiaiden sekajätteelle tarkoitettuja roskalaatikoita. Pahvilaatikoita varten on torin laidassa erikseen siirtolava. Laatikot on avattava ennen lavalle siirtämistä. Roskalaatikoihin ei kartonkia saa laittaa.

Myyntipaikan purkaminen:

Autoja saa ajaa markkina-alueelle vasta päivittäisen myyntiajan päättymisen jälkeen. Kyse on sekä ostajien turvallisuudesta että toisten kauppiaitten työrauhan säilyttämisestä.