Toiminta markkina-alueella

Liikkuminen, jätehuolto, kuulutukset ym.

Myyntipaikan pystytys:

Jokainen myyjä vastaa itse myyntipaikkansa pystytyksestä. Rakenteet eivät saa ylittää myyntiruudun rajoja. Järjestäjillä on oikeus tarkastaa myyntipaikat ja määrätä suoritettavaksi tarpeelliseksi katso-mansa muutokset. Markkinoille tulevien on ilmoittauduttava markkinatoimistoon. Myyntipaikan ennakkoon varannut voi aloittaa myyntiruudun käytön jo perjantaina 24.8. klo 18.00 alkaen.

Kauppiaitten ajoneuvojen paikoitus:

Autojen ajaminen markkina-alueelle on sallittua vain pysty-tystä varten lauantaina klo 8.30 asti ja purkua varten sunnun-taina klo 16.00 alkaen. Muina aikoina auton tuonti alueelle ilman järjestäjien lupaa on ehdottomasti kielletty. Kauppias- pysäköintiä varten on varattu erilliset tilat. Autoja ei saa jättää markkina-aikana viereisen S-Marketin eikä Tokmannin paikoitusalueelle.

 

Jätehuolto:

Torialueella on runsaasti kauppiaiden sekajätteelle tarkoitettuja roskalaatikoita. Pahvilaatikoita varten on torin laidassa erikseen siirtolava. Laatikot on avattava ennen lavalle siirtämistä. Roskalaatikoihin ei kartonkia saa laittaa.

 

Myyntipaikan purkaminen:

Autoja saa ajaa markkina-alueelle vasta päivittäisen myyntiajan päättymisen jälkeen. Kyse on sekä ostajien turvallisuudesta että toisten kauppiaitten työrauhan säilyttämisestä.